blog featured image

En levande, personlig och snygg karriärsida är en förutsättning för att attrahera och rekrytera talanger.

Därför finns Reachmees verktyg Attract – en fullständig lösning för att arbetsgivare enkelt ska kunna skapa och hantera sin karriärsida.

Idag säger mer än en tredjedel av kandidaterna att det största hindret för att inte söka ett jobb är att de inte vet hur det kommer vara att arbeta på företaget. Att arbetsgivaren har en karriärsida som ger kandidaten rätt känsla av arbetsplatsen är därför nödvändigt för att öka chanserna att få in rätt ansökningar.


”Vårt mål har alltid varit att hjälpa våra kunder att maximera sina förutsättningar för att attrahera och rekrytera rätt medarbetare. En snygg, attraktiv och unik karriärsida är då en nödvändig pusselbit som måste finnas på plats. Våra användare är oftast väl medvetna om det – samtidigt som förutsättningarna inte alltid finns”, säger Nils Bergman, VD ReachMee.

Få en tydlig bild av företaget

Med Reachmees verktyg Attract kan arbetsgivare nu enkelt skapa en unik karriärsida. I stället för att lägga tid på teknik kan man lägga krut på att tydliggöra och kommunicera företaget eller organisationens varumärke.

Det ska vara enkelt för besökarna att få en tydlig bild av företaget och söka ett jobb – och lika enkelt att skapa och underhålla sin karriärsida utan att tumma på möjligheten att göra den personlig.

ReachMee har med sitt stora antal användare en bra språngbräda för att kunna se och utveckla vad organisationer i framkant behöver för att lyckas med sin rekrytering.

 

Ladda ner köpguide för rekrytering