ReachMee Blogg

2017-02-10

Fem snabba med Katarina Riml – chef för Attrahera och Rekrytera på Solna stad och personen bakom begreppet ”PT i rekrytering”

En lagom tidig torsdagsmorgon i slutet av januari fick vi äran att börja dagen tillsammans med Katarina Riml, chef för enheten Attrahera & Rekrytera på

Läs mer »
2017-01-18

Jobbar du som HR Manager? Kanske inte så länge till…

De senaste åren har det dykt upp en rad nya titlar och idag kan du söka jobb som ”Marketing Ninja” eller kanske ”Digital Prophet”? Även HR har..

Läs mer »
2016-12-19

De mesta HR-snackisarna under 2016

Året börjar lida mot sitt slut och vad passar då bättre än att göra en tillbakablick på de mesta HR-snackisarna under 2016? Vi har under året följt..

Läs mer »
2016-12-14

Millennials vs GenZ: dags att välkomna nästa generation in på arbetsmarknaden

Länge har det pratats, i vissa lägen till och med tjatats, om Millennials och deras intåg på arbetsmarknaden. Minst lika vanligt är det att prata om..

Läs mer »
2016-12-08

Rekrytera utan CV – en fluga eller här för att stanna?

Audition, mun-till-mun-metod, gamification, anonyma och automatiserade rekryteringsprocesser – listan över sätt att rekrytera utan CV blir längre och..

Läs mer »
2016-11-16

Fem snabba med Anna Engman – ReachMees eget HR-proffs

Nu kan vi äntligen lansera vårt nya koncept, ”Fem snabba med..”. I ReachMee-bloggen kommer du få möjligheten att möta spännande och duktiga personer..

Läs mer »
2016-11-09

Offentlig betygsättning av er arbetsplats – har du koll på ert betyg?

Ska du åka på semester är det högst troligt att du genom omdömessajter som TripAdvisor kommer läsa vad andra personer tyckt om det hotell som du..

Läs mer »

Prenumerera på bloggen