ReachMee Blogg

2017-02-17

7 tips för fler ansökningar

En del företag har lyxen att få in fler ansökningar än de hinner hantera, men för många är verkligheten den motsatta. För dig som rekryterar i..

Läs mer »
2017-02-10

Fem snabba med Katarina Riml – chef för Attrahera och Rekrytera på Solna stad och personen bakom begreppet ”PT i rekrytering”

En lagom tidig torsdagsmorgon i slutet av januari fick vi äran att börja dagen tillsammans med Katarina Riml, chef för enheten Attrahera & Rekrytera på

Läs mer »
2017-02-09

Tweeta er till ett starkare employer brand

Del 3. Följ med oss i vår bloggserie om hur du med hjälp av sociala medier kan stärka ert employer brand. I den här delen är det Twitter som står i..

Läs mer »
2017-02-07

Få ut mer av er employer branding på Instagram

Del 1. Följ med oss i vår bloggserie om hur du med hjälp av sociala medier kan stärka ert employer brand. Först ut i serien är Instagram ­– ett socialt..

Läs mer »
2017-01-31

Spetsa till dina Facebookinlägg och få ett starkare employer brand

Del 2. Följ med oss i vår bloggserie om hur du med hjälp av sociala medier kan stärka ert employer brand. I del 2 tittar vi närmare på employer..

Läs mer »
2017-01-18

Jobbar du som HR Manager? Kanske inte så länge till…

De senaste åren har det dykt upp en rad nya titlar och idag kan du söka jobb som ”Marketing Ninja” eller kanske ”Digital Prophet”? Även HR har..

Läs mer »
2017-01-12

En kvalitativ rekryteringsprocess är mer än personlighetstester

En kvalitativ rekryteringsprocess innehåller fler delar än bara personlighetstester. I den här artikeln skriver John Sagrelius om hur..

Läs mer »
2017-01-09

LinkedIn – en guldgruva för rekryterare och en allt mäktigare annonskanal

LinkedIn har kommit att bli något av en guldgruva för rekryterare. Det finns en rad olika tillvägagångssätt för att nå både passiva och aktiva..

Läs mer »
2016-12-19

De mesta HR-snackisarna under 2016

Året börjar lida mot sitt slut och vad passar då bättre än att göra en tillbakablick på de mesta HR-snackisarna under 2016? Vi har under året följt..

Läs mer »
2016-12-16

Kom ihåg kravspecifikationen när du köper rekryteringssystem

För en tid sedan tog vi fram en köpguide för dig som funderar på att köpa ett rekryteringsverktyg. I den går vi igenom olika typer av..

Läs mer »

Prenumerera på bloggen