ReachMee Blogg

2017-02-09

Tweeta er till ett starkare employer brand

Del 3. Följ med oss i vår bloggserie om hur du med hjälp av sociala medier kan stärka ert employer brand. I den här delen är det Twitter som står i..

Läs mer »
2017-02-07

Få ut mer av er employer branding på Instagram

Del 1. Följ med oss i vår bloggserie om hur du med hjälp av sociala medier kan stärka ert employer brand. Först ut i serien är Instagram ­– ett socialt..

Läs mer »
2017-01-31

Spetsa till dina Facebookinlägg och få ett starkare employer brand

Del 2. Följ med oss i vår bloggserie om hur du med hjälp av sociala medier kan stärka ert employer brand. I del 2 tittar vi närmare på employer..

Läs mer »
2017-01-09

LinkedIn – en guldgruva för rekryterare och en allt mäktigare annonskanal

LinkedIn har kommit att bli något av en guldgruva för rekryterare. Det finns en rad olika tillvägagångssätt för att nå både passiva och aktiva..

Läs mer »
2016-10-19

 5 vanliga myter om rekrytering

Myter om rekrytering, och då framför allt i själva rekryteringsprocessen, är inget nytt. Inom alla områden florerar det myter som i de flesta fall är..

Läs mer »
2016-10-11

Skriv bättre jobbsannonser med hjälp av SEO

Tack vare Google och andra sökmotorer är det idag enkelt att snabbt hitta det du behöver oavsett om det är ett nytt jobb eller en snickare. När du gör..

Läs mer »
2016-09-30

Bättre kompetensförsörjning och starkare arbetsgivarvarumärke – Vallentuna kommun är bäst i Sverige

För ett år sedan, och med en vision om att ta tillbaka rekryteringen in-house, anställde Vallentuna kommun Linus Holmgren som då hade flera års..

Läs mer »

Prenumerera på bloggen