<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=129294691104950&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Agil HR– årets viktigaste mötesplats

Agil People Sweden går av stapeln den 25:e september på Meeting Room i Stockholm och har ett progressivt fokus på agilt ledarskap och agil HR med frågor relaterade till vart vi är på väg och hur vi kan skapa organisationer som möter framtiden.

Möt några av HR-branschens mest spännande talare...

Agile People Sweden har en fantastisk line-up med inspirerande talare så som:

  • Joris Luijke, Squarespace/Atlassian
  • Jurgen Appelo, Management 3.0
  • Katarina Berg, Spotify
  • Matti Klasson, King

... Och många andra.

Inspiration, diskussion och kunskap

Nytt för i år är en world café setting med mycket utrymme för diskussion och kunskapsutbyte, en paneldiskussion och blixttalare med kortare 15 minuters sessioner. Agile People Sweden avrundas med ett “After Conference” mingel med sin alldeles egna, för konferensen framtagna, Agile Ale. Konferensen kommer att hållas helt på engelska.

Läs mer om själva konferensen på agilepeoplesweden.com eller kontakta info@greenbullet.se för mer information. Du kan även följa konferensen på Twitter @agilepeopleswe (#agilepeople).

Vi ses väl där?

Teamet från ReachMee kommer självklart att finnas på plats under hela dagen för att svara på dina frågor, prata med nya så väl som befintliga kunder och berätta mer om våra olika lösningar för rekrytering, talent management samt kund- och medarbetarundersökningar.

Aktuella utbildningar och event

Publicerat 2014-09-12

Ämnen: Event och aktiviteter

Rekryteringsblogg

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Prenumerera på bloggen

Populära artiklar

Ämnen

Se alla