<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=129294691104950&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Attrahera och anställ rätt talanger med ReachMee

Ett skräddarsytt rekryteringssystem ger verksamheten rätt kompetens, nöjdare kandidater och förutsättningar för ett effektiv internt samarbete som förenklar rekryterande chefers arbete. På ReachMee jobbar vi för att det ska bli enklare att hitta, attrahera och anställa rätt talanger. Se en kort film där Mathias Andersson, Sales Executive här på ReachMee, berättar mer om vad ReachMee är.

Vad säger våra kunder?

Vi utvecklar och anpassar ReachMee rekryteringssystem med insikten att alla våra kunder har olika behov och mål i sin rekrytering. Vi har därför koll på vad som kommer att krävas av ett rekryteringssystem i framtiden. Det gäller allt från små detaljer som förenklar i vardagen till kraftfulla funktioner som är kopplat till din organisations konkurrenskraft.

Vi har idag över 650 kunder inom olika branscher och vi jobbar aktivt med att tillpassa vårt system så våra kunder har vad som krävs för att ligga i framkant inom HR. Vi vet hur viktigt det är att ligga steget före när det kommer till teknologi som kan hjälpa organisationer att rekrytera smartare.

Det subjektiva tyckandet påverkar urvalet och forskningen talar för att om vi skjuter fram de personliga åsikterna, så får man större mångfald inom fler yrken. Vi ser också detta i vår rekrytering – sakta men säkert blir det större mångfald där kön och etnicitet blir mycket mer blandat på alla håll. Mycket tack vare en automatiserad urvalsprocess.” – Linköping kommun

“Att få alla att börja jobba på samma sätt är såklart svårt, men en förutsättning för att få det att hända är såklart att man först och främst tar fram en metod och ett sätt att jobba på. Det har vi nu. Vi har modeller och mallar för allting, och kan alltid hänvisa till dessa, det underlättar enormt!  - Ahlsell

Vi är en del av ett väldigt välkänt multinationellt företag. Det är viktigt att det vi gör hjälper till att bygga och vårda vårt varumärke. Genom att vi har kunnat anpassa ReachMee efter våra behov kan vi vara säkra på att verktyget har hjälpt till att bidra till just det.” - McDonalds

Ett heltäckande rekryteringssystem skräddarsytt efter era behov

Vi erbjuder skräddarsydda rekryteringslösningar så ni får de funktioner från ReachMee rekryteringssystem som passar era behov bäst. ReachMee utvecklas varje dag och det släpps ständigt nya funktioner och integrationer som hjälper våra kunder förbättra och effektivisera sina processer. För oss är det självklart att din organisation kan växa tillsammans med oss. Här kan du läsa mer om vad våra paketlösningar innehåller!

Vill du veta mer om ReachMee?

Kontakta oss gärna eller boka en demo så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er organisation. Vi har även ett stort utbud av guider och white papers där du hittar information om hur ReachMee fungerar och hur du kan effektivisera er rekryteringsprocess, du hittar dem här.

Ladda ner köpguide för rekryteringssystem

Publicerat 2019-02-14

Blog om rekruttering

På ReachMee's blog finder du alt, du behøver at vide om rekruttering. Fordyb dig i emner som karrieresider, tiltrække kandidater, arbejde med employer branding og hvordan man skriver gode jobannoncer. Du vil selvfølgelig også finde artikler om rekruttering, udvælgelsesmetoder og håndtering af vellykkede ansættelsesprocesser.

Få inspiration fra vores blog om rekruttering direkte i indbakken.

Prenumerera på bloggen

Populära artiklar

Ämnen

Se alla