<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=129294691104950&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Enklare, fräschare och närmare

Kanske har du uppmärksammat att vår webbsajt genomgått en rejäl ansiktslyftning. Det gäller både ReachMees hemsida för rekrytering, talent management och undersökningar liksom vår företagssida.

Men det är inte bara hemsidan som har genomgått en förändring. Vi har alltid gillat att vara riktigt nära och lättillgängliga för våra kunder. I mitten av augusti gick därför flyttlasset från våra lokaler i Nacka till Stockholms innerstad och idag hittar du oss på Söder, närmare bestämt Rosenlundsgatan 52. Här sitter vi i superfräscha lokaler och tar mer än gärna emot ett besök!

Vi har dessutom förstärkt vårt härliga team ytterligare – allt för att kunna erbjuda dig bästa möjliga erbjudande, tjänster och service.

För att göra det enklare för dig som kund kan du nu se våra paket och lösningar samlade på en och samma sida.

Publicerat 2014-09-12

Ämnen: Produkt- och företagsnyheter

Rekryteringsblogg

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Prenumerera på bloggen

Populära artiklar

Ämnen

Se alla