<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=129294691104950&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Förenklad annonsering via Jobbsafari

Jobbsafari

Vi gör det nu ännu enklare för våra kunder att nå fler kvalificerade kandidater och som ett led i det har vi inlett ett samarbete med Jobbsafari. Genom att ett knapptryck går det att direkt i ReachMee välja Jobbsafari som jobbsajt och annonsen publiceras sedan automatiskt på den svenska jobbsiten – jobbsafari.se. Jobbsafari är en av Sveriges största jobbtjänster och används dagligen av 10 000-tals kandidater i jakten på ett nytt jobb.

”Att göra det så enkelt som möjligt för våra kunder att finna och nå kandidaterna är centralt för oss. Med det är Jobbsafari ett självklart tillägg i vårt utbud av jobbkanaler,” säger Nils Bergman, VD på GlobeSoft.

”Vi har länge haft en önskan om att kunna erbjuda den här möjligheten för våra kunder och därför är vi riktigt glada att kunna komma igång nu.” säger Henrik Christensen, VD på Jobbsafari.

Är du intresserad av att veta mer om ReachMee? Ring oss på 08-410 366 00 eller fyll i forumläret så kontaktar vi dig! 

Klicka här för att se alla tillgängliga annonskanaler i ReachMee.

Publicerat 2015-03-06

Ämnen: Rekryteringslösning

Rekryteringsblogg

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Prenumerera på bloggen

Populära artiklar

Ämnen

Se alla