<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=129294691104950&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hur hämtar vi hem rekryteringen?

 

 Hur hämtar vi hem rekryteringen?

Bättre rekryteringar och sänkta kostnader - det kan finnas mycket att vinna på att hämta hem rekryteringen. Men om man tidigare har lagt ut rekryteringen på externa rekryteringsbyråer eller behöver vässa sina egna rekryteringsprocesser, hur ska man då gå till väga?

Lyssna på vår panel med deltagare  ”som har gjort det” och som delar med sig av framgångsfaktorer, fallgropar och rekommendationer om hur man ”hämtar hem” den egna rekryteringar och vässar den för framtiden. Paneldeltagare: Josefin Malmer från Home of Recruitment, Katarina Riml Enhetschef Attrahera och Rekrytera på Solna stad och Jannike Ringvide, HR-manager på Aon Sweden.

Publicerat 2018-10-25

Ämnen: paneldiskussion

Rekryteringsblogg

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Prenumerera på bloggen

Populära artiklar

Ämnen

Se alla