<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=129294691104950&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hur upplever de sökande rekryteringsprocessen?

 
Har ni någonsin frågat de sökande vad deras upplevelse av rekryteringsprocessen är?

Trustcruit har gjort en undersökning som visat att många rekryterare litar på att den sökande har en bra upplevelse av rekryteringsprocessen utan att ha några verkliga bevis för det. Genom att mäta ansökningsupplevelsen, antingen själv eller med hjälp av Trustcruit, kan man hitta områden där man kan förbättras, både små och stora förbättringar. Det blir lättare att visa konkreta bevis på brister och den sökande får en bättre upplevelse bara av att ha blivit tillfrågad. Martin Svensson från Trustcruit ger oss en inblick i hur man som företag kan mäta kandidatupplevelsen och hur man kan använda informationen för att förbättra sin rekryteringsprocess.  

Vill du veta mer om hur ditt företag kan integrera Trustcruit så kontakta din kontaktperson, eller mejla oss här!

Läs också:

- Viktiga nyckeltal for dig som jobbar med rekrytering

- Låt HR avdelningen ta pulsen på företaget med hjälp av nyckeltal

- Direkta och indirekta skador vid en dålig kandidatupplevelse

 

Publicerat 2018-10-09

Ämnen: trustcruit

Rekryteringsblogg

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Prenumerera på bloggen

Populära artiklar

Ämnen

Se alla