<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=129294691104950&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Inspiration i höstmörkret – ReachMee-tipsar

Skrivbord med block, HR podcast, böcker, rekrytering

Dags att kickstarta veckan, här kommer våra bästa tips för att få lite extra inspiration och en riktigt bra start!

HR Podden

Ingen kan väl ha undgått den podd-febern som råder just nu, för dig som är intresserad av HR är, som namnet antyder, HR-podden det självklara valet. På ett intressant, medvetet, fräscht och välgjort sätt levererar Gisela Jönsson och Katarina Starendal poddar att inspireras av. Spännande gäster och relevanta ämnen.
Lyssna på HR-Podden >>

HR Sverige-Bloggen

Vår favorit bland HR-bloggar med en bra mix av ämnen så väl som skribenter. HR Sverige-Bloggen är ett självklart alternativ för att lära sig mer om allt från rekrytering i social medier till hur du hanterar personalfrågor.
Läs det senaste från HR Sverige-Bloggen >>

Josh Bersin

Josh Bersin, grundare av Bersin by Deloitte, presenterar omfattande analyser och globala trendspaningar inom områden som HR, ledarskap, management och talent management. Perfekt för dig som vill veta och vilket håll HR-vindarna blåser.
Ta del av Josh Bersins trendspaningar >>

cut-e Sverige ­– Twitter

Allt du behöver veta om arbetspsykologistestning, ta del av en rad lärorika inlägg och den senaste forskningen.
Ta del av cut-e Sverige på Twitter @cutesverige >>

HR Sweden – LinkedIn

LinkeIn-gruppen HR Sweden erbjuder en skön mix av diskussioner och tips. Engagerade medlemmar skapar en levande grupp där det varje vecka dyker upp nya ämnen och frågeställningar. Ju mer aktiv du själv är desto mer får du ut, ett perfekt tillfälle att nätverka med branschkollegor.
Besök HR Swedens sida på LinkedIn >>

 

Fortsatt läsning

Publicerat 2015-11-16

Rekryteringsblogg

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Prenumerera på bloggen

Populära artiklar

Ämnen

Se alla