<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=129294691104950&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Snygg, attraktiv & populär – karriärsidan som framgångsfaktor

Karriärsidan som framgångsfaktor

Allmänt känt är att vi aldrig får en andra chans till ett första intryck, men vilket budskap sänder ni egentligen till kandidaterna som besöker er karriärsida? Och när ni väl har lyckats attrahera kandidaterna, vilket bemötande får de då?

Tidskrävande kontohantering och komplicerade formulär kan vara det bästa sättet att skrämma iväg även en riktigt angelägna kandidat och i värsta fall kan det även påverka ert varumärke negativt. I detta webinar kommer vi att diskutera vad som skiljer en vinnande karriärsida från en riktigt flopp och hur du på ett smart och effektivt sätt sållar ut och vinner de mest attraktiva kandidaterna.

Några av de punkter som kommer att beröras är följande:

- Vad är en bra karriärsida?
- Så undviker du de vanligaste misstagen.
- Det ska vara lätt– optimera upplevelsen.
- Förenkla jakten på talangerna.

Ladda ner vår guide för hur du skapar den perfekta karriärsidan

Aktuella utbildningar och event

Publicerat 2015-03-11

Ämnen: Rekryteringslösning, Event och aktiviteter

Rekryteringsblogg

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Prenumerera på bloggen

Populära artiklar

Ämnen

Se alla