<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=129294691104950&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Reachmee lanserar Attract – ett nytt verktyg för att skapa en unik karriärsida

En levande, personlig och snygg karriärsida är en förutsättning för att attrahera och rekrytera talanger. Därför lanserar Reachmee nu Attract – en fullständig lösning för att arbetsgivare enkelt ska kunna skapa och hantera sin karriärsida.

Karriärsidor ReachMee produktnyhet

Idag säger mer än en tredjedel av kandidaterna att det största hindret för att inte söka ett jobb är att de inte vet hur det kommer vara att arbeta på företaget. Att arbetsgivaren har en karriärsida som ger kandidaten rätt känsla av arbetsplatsen är därför nödvändigt för att öka chanserna att få in rätt ansökningar.

”Vårt mål har alltid varit att hjälpa våra kunder att maximera sina förutsättningar för att attrahera och rekrytera rätt medarbetare. En snygg, attraktiv och unik karriärsida är då en nödvändig pusselbit som måste finnas på plats. Våra användare är oftast väl medvetna om det – samtidigt som förutsättningarna inte alltid finns”, säger Nils Bergman, VD ReachMee.

Få en tydlig bild av företaget

Med Reachmees nya verktyg Attract kan arbetsgivare nu enkelt skapa en unik karriärsida. I stället för att lägga tid på teknik kan man lägga krut på att tydliggöra och kommunicera företaget eller organisationens varumärke.

”Det ska vara enkelt för besökarna att få en tydlig bild av företaget och söka ett jobb – och lika enkelt att skapa och underhålla sin karriärsida utan att tumma på möjligheten att göra den personlig”, säger Nils Bergman.

ReachMee har med sina över 500 kunder en bra språngbräda för att kunna se och utveckla vad organisationer i framkant behöver för att lyckas med sin rekrytering.

”Tillsammans med våra drivna och duktiga kunder har vi kunnat testa och bevisa vår tes om att Reachmee Attract verkligen behövs. Självklart finns våra befintliga sätt att integrera karriärsidan i ReachMee kvar, men alla våra existerande och nya kunder kan från och med nu använda verktyget”, säger Nils Bergman.

För dig som vill veta mer:

ReachMee Rekryteringsverktyg

ReachMee erbjuder en marknadsledande lösning för att hitta, rekrytera och anställa talanger och används dagligen av smarta organisationer som vill rekrytera effektivare och öka chanserna att hitta rätt person till rätt plats. ReachMees över 500 kunder återfinns inom både privat- och offentlig sektor och rekryteringsplattformen används av stora såväl som mindre företag.

 

Publicerat 2017-06-01

Ämnen: Produkt- och företagsnyheter, Rekryteringslösning, ReachMee, Employer Branding

Rekryteringsblogg

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Prenumerera på bloggen

Populära artiklar

Ämnen

Se alla