<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=129294691104950&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nu förtydligar vi vårt varumärke och byter bolagsnamn från GlobeSoft till ReachMee

Den första mars byter GlobeSoft bolagsnamn till ReachMee på samtliga marknader. Ett naturligt byte, eftersom de flesta redan idag känner oss under namnet ReachMee.

Rekryteringsverktyg

Förtydligad strategi för effektivare rekryteringar

Globesoft, företaget bakom rekryteringsverktyget ReachMee, grundades år 1999 som ett svar på ett växande behov av digitala verktyg för att underlätta och effektivisera HR-processer. Men de senaste årens stadiga tillväxt av rekryteringsverktyget ReachMee har medfört att vi idag är mer kända under det namnet och därför väljer vi nu att bli ett med vår produkt.

”De senaste åren har vi förtydligat vår strategi mot att göra ReachMee till det absolut bästa och ledande erbjudandet i Norden för rekrytering. I takt med att vi når nya framgångar blir varumärket ReachMee allt mer känt. Våra hundratals kunder känner oss främst som ReachMee och internt har vi med tiden känt oss mer som ReachMee än GlobeSoft. Så varför krångla till det, nu byter vi namn helt enkelt.” säger ReachMees VD Nils Bergman.

Stark tillväxt tack vare omtyckt rekryteringsverktyg

Globesoft tillhandahåller även lösningarna Survey och Talent Management vilka vi självklart fortsatt kommer att erbjuda men nu också under namnet ReachMee. När rekryteringsverktyget för ett antal år sedan tillväxtmässigt började sticka ut jämfört med de övriga produkterna blev det också helt naturligt att fortsätta åt det hållet. Idag består största delen av vår verksamhet av ReachMee rekryteringsverktyg som i snitt haft en tillväxt på 20% per år de senaste åren. Nils Bergman ser också ljust på framtiden:

"ReachMee tar allt fler marknadsandelar och det kommer vi fortsätta med att göra. Vi utvecklar ett system som är högt uppskattat av våra kunder eftersom det ger dem en kombination av kraftfullt men också användarvänligt verktyg med en flexibilitet som stödjer olika organisationers specifika behov i rekryteringsprocessen".

Har du några frågor?

Om du har några frågor kring vårt namnbyte är du varmt välkommen att kontakta Nils Bergman, VD, nils.bergman@reachmee.com eller Johanna Boson, Marketing Manager, johanna.boson@reachmee.com.

Om ReachMee

ReachMee erbjuder en marknadsledande lösning för att hitta, rekrytera och anställa talanger och används dagligen av smarta organisationer som vill rekrytera effektivare och öka chanserna att hitta rätt person till rätt plats. Med rätt teknik, djupa insikter i rekryteringsprocesser och en passion för att lösa sina kunders utmaningar har ReachMee tagit en stark position på den Nordiska marknaden. De över 450 kunderna återfinns inom både privat och offentlig sektor och lösningen används av stora såväl som mindre företag, däribland NCC, Clas Ohlson och McDonalds. ReachMee har kontor i Göteborg, Oslo, Kiev och huvudkontor i Stockholm.

Publicerat 2016-02-29

Ämnen: Produkt- och företagsnyheter

Rekryteringsblogg

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Prenumerera på bloggen

Populära artiklar

Ämnen

Se alla