<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=129294691104950&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nu lanserar vi nya ReachMee Rekrytering

Nu lanserar vi nya ReachMee Rekrytering

 

Även om sommaren knappt är över och många precis har landat efter semester, sol och bad har det hos oss hunnit hända hur mycket som helst!

Vi är mycket glada över att berätta att vi sedan några veckor tillbaka är igång med nya ReachMee Rekrytering, en vidareutveckling av vårt uppskattade rekryteringssystem.

– Vi har tagit ett tydligt avstamp i allt det som har uppskattats i tidigare versioner av Reachmee. Det har varit viktigt för oss att bygga vidare på det som idag gör oss en ledande aktör och utvecklare av rekryteringssystem, säger Nils Bergman, VD på GlobeSoft.

Med nya ReachMee lyfts rekryteringsarbetet till nästa nivå. Ny teknologi möter idéer och förslag från våra kunder, som varit mycket delaktiga i att ta fram den nya versionen.

– Jag vill rikta ett stort tack till de hundratals kunder som under åren har hjälpt oss med att vara engagerade i att påverka ReachMee. Jag hoppas att ni fortsätter att komma med inspel – det är så vi blir bättre, säger Nils Bergman.

Feedbacken från de kunder som har sett och testat nya ReachMee har varit fantastiskt bra. En och annan barnsjukdom behöver åtgärdas men nya ReachMee uppfyller redan vårt mål att vara snyggare, smartare och ännu mer intuitiv för användaren. Befintliga kunder kan använda den nya versionen av ReachMee parallellt med tidigare version av ReachMee. Självklart utan att påverka licenspriset.

Har du frågor gällande nya ReachMee, befintliga versioner av ReachMee eller något helt annat är du varmt välkommen att ta kontakt med din kontaktperson eller slå oss en signal på 08- 410 366 00. Vår helpdesk når du direkt på 08- 410 366 01.

Läs mer om ReachMees olika paket och lösningar här.

Publicerat 2014-09-12

Ämnen: Produkt- och företagsnyheter, Rekryteringslösning

Rekryteringsblogg

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Prenumerera på bloggen

Populära artiklar

Ämnen

Se alla