<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=129294691104950&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Kom och prata rekryteringsutmaningar med oss!

Den 23/2 bjuder vi på semla och fri expertkonsultation under mässan Personal & Chef. Kanske har du svårt att attrahera rätt kandidater? Drunknar i ansökningar och behöver hjälp med urval och effektivisering? Får du inte till en snygg och mobilanpassad kandidatsida? Eller vill du utveckla samarbetet med rekryterande chefer?  

Kom och prata rekryteringsutmaningar med ReachMee.

Ingen utmaning är för liten eller stor. Säkra en plats genom att boka in en tid för konsultation redan nu eller kom förbi på drop in. Möjlighet till sittande konsultation är endast den 23/2 (kl 10.50­ – 11.20) men självklart är du välkommen förbi vår monter när som helst under mässan. Vi vill gärna prata rekryteringsutmaningar med dig!

Var: Personal & Chef, Kistamässan, Stockholm, Monter: M12
Hur: Ladda ner en gratis entrébiljett
Anmälan konsultation: marketing@reachmee.com
När: Konsultation 23/2, Konferensrum M4, 10.50-11.20.
Övrig tid är du varmt välkommen till vår monter (M12).

Aktuella utbildningar och event

Publicerat 2017-02-09

Ämnen: Event och aktiviteter

Rekryteringsblogg

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Prenumerera på bloggen

Populära artiklar

Ämnen

Se alla