<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=129294691104950&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

ReachMee-dagen 2015

STORT tack till alla våra kunder som var med och gjorde ReachMee-dagen 2015 så lyckad! Här kommer ett litet smakprov på godbitarna från dagen.

Linus Holmgren från Talent Talk pratar om Employer Branding och rekrytering under ReachMee-dagenTillsammans med Linus Holmgren, VD Talent Talk , fick vi mycket användbara tips och råd gällande Employer Branding. Något av det som lyftes var vad som egentligen krävs för att framgångsrikt utveckla den attraktiva och produktiva arbetsplatsen. De allra flesta organisationer säger sig idag arbeta med employer branding, men vad de sedan verkligen gör i praktiken skiljer sig väldigt mycket åt. Vi fick också en förklaring till vad employer branding är och hur hänger det ihop med allt annat som pågår i en organisation i form av varumärkesutveckling, kultur och värderingsarbeteten, rekrytering, performance managment och ledarskapsutveckling.

 

Mats Lindgren från Karios Future föreläser på ReachMee-dagen om kommande trender inom HR

Mats Lindgren, VD och grundare av Karios Future gav en mycket uppskattad föreläsning om 7 trender som förändrar arbetslivet. Vi lever idag i en tid av exponentiell förändring som inom något årtionde kan förändra vårt arbetsliv i grunden och i och med det är det en ytterst central fråga för HR. Samtidigt som detta sker, sker ett värderingsskifte där dagens unga bryter en fyrtioårig trend av alltmer postmoderna värderingar och minskat teknikintresse. Mats fick oss att tänka kring frågor om vad allt detta kan tänkas betyda för arbetsliv, organisationer, produktivitet, ledarskap och ungas vilja att bli chefer?

 

Per-Ove Andersson från ReachMee presenterar funktioner för att effektivisera rekrytering i nya versionen av ReachMee

Under förra årets ReachMee-dag fick vi ett smakprov av ReachMee 9 tillsammans med Per-Ove, produktchef GlobeSoft. I år blev det istället en ordentlig djupdukning där vi gick igenom nya funktioner så som Candidate Display, Event Engine och den uppdaterade rapportfunktionen. Hade du inte möjlighet att vara med på ReachMee-dagen kan du få ett litet smakprov och titta på filmen om Candidate Display som också visades under Per-Oves genomgång. Är du befintlig kund och önskar mer information om ReachMee 9? Hör då av dig till din kontaktperson eller fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig. Är du ny kund kan du boka en demo redan nu, vi visar gärna hur ReachMee kan hjälpa just er!

 Vi ses väl nästa år?

Aktuella utbildningar och event

Publicerat 2015-11-06

Ämnen: Rekryteringslösning

Rekryteringsblogg

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Prenumerera på bloggen

Populära artiklar

Ämnen

Se alla