<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=129294691104950&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Rekrytera mera! E-bok med samlade artiklar om rekrytering

Vi har samlat våra mest vällästa och uppskattade artiklar i en händig e-bok. Artiklarna handlar om olika aspekter av rekrytering: employer branding, problem och lösningar, kandidatupplevelsen, strategier och rekryteringsprocesser. Ladda ner boken gratis och bli inspirerad!

Ladda ner gratis e-bok med samlade artiklar om rekrytering och HR

Artiklar om rekrytering nu i bokformat

Under året har det blivit många uppskattade artiklar på bloggen. Under 2017 publicerades mer än 60,000 ord om rekrytering och HR-nyheter. För att ge en enklare överblick har vi nu samlat ett urval av de många inlägg vi publicerade under 2017 i en e-bok. 

Boken samlar runt 90 sidor artiklar och text som är uppdelade på fem avsnitt som utforskar olika teman. Några av de teman som täcks i e-boken är urvalsmetoder, upplägg och innehåll för intervjuer, metoder för att få in fler ansökningar, smidigt internt samarbete och kandidatupplevelsen. Ett av avsnitten djupdyker även på employer branding och betydelsen av sociala medier och karriärsidan.

Bloggen har länge varit en uppskattad källa till inspiration och kunskap, och med den här boken hoppas vi att informationen blir tillgänglig för fler personer.

Du kan ladda ner e-boken genom att klicka här eller knappen enda.

Ladda ner e-boken Rekrytera mera!

Publicerat 2018-04-17

Ämnen: HR

Rekryteringsblogg

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Prenumerera på bloggen

Populära artiklar

Ämnen

Se alla