<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=129294691104950&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Talent Acquisition Vloggen - del 1 med Marcus Lundqvist

Nu drar andra säsongen av Talent Acquisition Vloggen igång. Marcus Lundqvist är enhetschef på Attrahera och Rekrytera på Solna stad och hösten 2019  blev han utsedd till Årets Rekryterare på ReachMee-dagen. Marcus förespråkar CV-lös rekrytering och i det här avsnittet förklarar han vad det innebär i praktiken och vilka fördelar det har.

 

 

Det handlar om att vi försöker att bygga rekryteringsprocesser där vi tar bort alla våra förutfattade meningar om saker och ting som vi ofta lägger in i ett CV. Även om ett CV kan innehålla väldigt mycket information så innehåller det samtidigt väldigt lite information om personens faktiska kompetens för tjänsten, säger Marcus Lundqvist i avsnittet. 

Här är en bild från när han tog emot priset som Årets Rekryterare 2019. Missa inte det här avsnittet!

Marcus-lundqvist

Se också: 

- Talent Acquisition Vloggen - del 7 med Elin Malmström
- Talent Acquisition Vloggen - del 5 med Alexander Tonelli
- Talent Acquisition Vloggen - del 1 med Stina Printz


Publicerat 2020-01-22

Ämnen: rekryteringsprocess, Talent Acquisition Vloggen, Marcus Lundqvist, CV-lös rekrytering

Rekryteringsblogg

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Prenumerera på bloggen

Populära artiklar

Ämnen

Se alla