<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=129294691104950&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Talent Acquisition Vloggen - avsnitt 6 med Stina Printz

Stina Printz jobbar som attraktionskosult  Wise Professionals och hjälper kunder ta fram filmer inom olika områden, som t.ex. attraktion, employer branding och oftast inom HR. 

 

Verksamheter inom HR använder film i sin kommunikation i allt höre grad för varje år. Rekryteringsannonser, karriärfilmer, “jobba hos oss”-filmer är bara några av de ofta förekommande format på filmerna. Vilken avdelning på arbetsplatser har egentligen ansvaret för att skapa de här filmerna? Är det HR eller marknad? Ska det läggas ut som uppdrag på extern part? Hör Stina Printz expertröst i ämnet i det senaste avsnittet av Talent Acquisition Vloggen.


Publicerat 2019-08-12

Ämnen: Talent Acquisition Vloggen, film, stina printz

Rekryteringsblogg

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Prenumerera på bloggen

Populära artiklar

Ämnen

Se alla