<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=129294691104950&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Talent Acquisition Vloggen - del 2 med Carin Ewald

Dags för ett nytt avsnitt! Carin Ewald är rekryteringskonsult på Recommended by och expert på recruitment operations som handlar om att rekrytera på ett strategiskt genomtänkt sätt. Alla rekryterare som strävar efter att processerna ska bli mer effektivare, billigare eller ha högre kvalitet har något att hämta från det här avsnittet.

Recruitment Operations, eller RecOps som det också kallas, är ett hett ord inom rekrytering just nu. Enligt Carin Ewald kommer mycket av inspirationen från IT-branschen i hur man tittar noggrant på alla delar i processen. 
Det handlar om hur man kan utveckla och förbättra sin egen rekryteringsfunktion och framför allt hur det ska möta de affärsbehov som finns, säger Carin Ewald under intervjun. 

Missa inte det här avsnittet! 

Se också: 

- Talent Acquisition Vloggen - del 7 med Elin Malmström
- Talent Acquisition Vloggen - del 5 med Alexander Tonelli
- Talent Acquisition Vloggen - del 1 med Stina Printz


Publicerat 2020-02-05

Ämnen: rekryteringsprocess, Talent Acquisition Vloggen, Carin Ewald, Recruitment Operations

Rekryteringsblogg

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Prenumerera på bloggen

Populära artiklar

Ämnen

Se alla