<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=129294691104950&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Talent Acquisition Vloggen - del 4 med Martin Svensson

Martin Svensson jobbar som Head of Sales & Customer Success på Trustcruit som tillhandahåller ett verktyg som samlar in kandidatfeedback och hjälper verksamheter att optimera sina rekryteringsprocesser. Här pratar han med Elin Filipp om varför det är dags att sluta gissa kring kandidatupplevelsen och istället ta reda på fakta. 

 

 

– Först och främst får man reda på hur rekryteringen upplevs istället för att bara gissa och ha en känsla för vad kandidaten upplever eller vad som händer under rekryteringsprocessen, säger Martin Svensson om styrkorna med att använda Trustcruit. 

Den 18 och 19 mars följer Martin och Trustcruit med oss på vår årliga roadtrip till Göteborg & Malmö. Då kommer Martin bland annat berätta mer om vikten av en mätbär kandidatupplevelse och samtidigt gå igenom vad deras undersökning visade där de frågade över 700 000 kandidater om deras kandidatupplevelse. Det vill ni inte missa!

Läs mer och anmäl dig här!

Se också: 

- Talent Acquisition Vloggen - del 3 med Carl-Johan Hamilton
- Talent Acquisition Vloggen - del 1 med Marcus Lundqvist
- Talent Acquisition Vloggen - del 2 med Carin Ewald


Publicerat 2020-03-06

Ämnen: rekryteringsprocess, trustcruit, Talent Acquisition Vloggen, martin svensson

Rekryteringsblogg

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Prenumerera på bloggen

Populära artiklar

Ämnen

Se alla