<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=129294691104950&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Talent Acquisition Vloggen - del 6 med Elin Arnell

Elin Arnell jobbar som Head of Nordics på Talmundo som erbjuder ett digitalt onboarding-verktyg. Hon brinner verkligen för ämnet onboarding och här berättar hon mer om hur verksamheter kan uppleva många positiva effekter av att förbättra sina onboarding-processer. 

 

 

– De senaste åren har man jobbat mycket med digitaliseringen av rekryteringsprocesser. Nu tror jag verkligen att nästa steg är att digitalisera sin onboarding. Det är ett sätt att spara tid både för ledare och HR, men framförallt så sätter man medarbetarupplevelsen i fokus, säger Elin Arnell. 

Missa inte det här avsnittet! 

Se också: 

- Talent Acquisition Vloggen - del 4 med Martin Svensson
- Talent Acquisition Vloggen - del 1 med Marcus Lundqvist
- Talent Acquisition Vloggen - del 2 med Carin Ewald


Publicerat 2020-03-27

Ämnen: rekryteringsprocess, Talent Acquisition Vloggen, onboarding, elin arnell

Rekryteringsblogg

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Prenumerera på bloggen

Populära artiklar

Ämnen

Se alla