<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=129294691104950&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Talent Acquisition Vloggen - del 5 med Tommie Cau

Tommie Cau är egenföretagare och ägare av affärsbyrån Cau & Co med digitalisering, HR och employer branding som hemmaplan. Många i branschen känner troligtvis igen Tommies röst från HR Talks Podden som han driver. Här får du ta del av hans spaningar kring employer branding och hur man som verksamhet fortsätter att vara relevant och lyckas med att locka till sig personal under 2020-talet. 

 

 

– Det första viktiga området är definitivt people experience. Vi har under många år pratat om medarbetarupplevelse, men det kommer inte att räcka under 2020-talet. Utan vi behöver se mer till giggare, frilansare, fria agenter och ta bort inramningen som säger att man måste vara medarbetare för att vi som arbetsgivare ska bry oss om upplevelsen, säger Tommie Cau. 

I avsnittet nämner han några employer branding-trender, men vill du ta del av alla åtta områden han valt ut kan du läsa Tommies egen blogg som du hittar här!

 

Se också: 

- Talent Acquisition Vloggen - del 4 med Martin Svensson
- Talent Acquisition Vloggen - del 3 med Carl-Johan Hamilton
- Talent Acquisition Vloggen - del 2 med Carin Ewald


Publicerat 2020-03-19

Ämnen: Employer Branding, rekryteringsprocess, Talent Acquisition Vloggen, Tommie Cau

Rekryteringsblogg

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Prenumerera på bloggen

Populära artiklar

Ämnen

Se alla