<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=129294691104950&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Kan er Talent Acquisition bli effektivare?

Det är knappast någon hemlighet att de senaste årens högkonjunktur har gjort att konkurrensen om talanger ökat kraftigt. Något som ställt högre krav på rekryterare som idag lägger en stor del av sin tid på att sourca kandidater samtidigt som de förväntas kunna allt från digital marknadsföring till tech-lösningar. Vår Customer Success Manager Alex Sjöö pratade med Robin Lövgren, från Adway AI, om just detta och resultatet finner du i videon nedan. Robin delar även med sig av tre skarpa tips som hjälper er få in fler relevanta kandidater samtidigt som ni sparar både tid och pengar i artikeln under.  

Läs mer

Ämnen: adway, sociala media, digital marknadsföring

Rekryteringsblogg

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Prenumerera på bloggen

Populära artiklar

Ämnen

Se alla