<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=129294691104950&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Så blir era rekryteringsprocesser mer agila

Allt fler arbetsplatser styr om till mer agila arbetssätt. Men vad betyder egentligen agilt och vad är skillnaden mellan att rekrytera på traditionellt sätt och att rekrytera agilt? Det reder vi ut i den här artikeln!


Läs mer

Ämnen: rekryteringsprocess, agil rekrytering, kandidatupplevelse

Talent Acquisition Vloggen - avsnitt 9 med Frida Mangen

Frida Mangen är HR-konsult på Ada Beat och brinner för agil HR. För att ny nästa nivå av att arbeta agilt så förespråkar hon tvärfunktionella team som tillsammans är ansvariga under rekryteringen. Undvik att det bara är chef och rekryterare som är involverade i processen, utan släpp även in medarbetare som i framtiden ska arbeta tillsammans med kandidaten. Missa inte det här avsnittet av Talent Acquisition Vloggen!

Läs mer

Ämnen: agil rekrytering, Talent Acquisition Vloggen, Frida Mangen

Talent Acquisition Vloggen - avsnitt 4 med Frida Mangen

Agil rekrytering är ett ord som många slänger sig med. Frida Mangen, HR-konsult på Ada Beat, talare och podcastare, menar att en del använder ordet agil som en bortförklaring när det egentligen handlar om att de har en brist på struktur. Hör och se henne prata med Elin Filipp om hur agil rekrytering bör fungera för bästa resultat.   

Läs mer

Ämnen: agil rekrytering, Elin Filipp, Talent Acquisition Vloggen, Frida Mangen

Rekryteringsblogg

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Prenumerera på bloggen

Populära artiklar

Ämnen

Se alla