<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=129294691104950&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Attrahera kandidater: Sprid dina jobbannonser i rätt annonskanaler

För de flesta räcker det inte med ett starkt employer brand eller en intressant och välskriven jobbannons för att attrahera de rätt kandidaterna. Var du väljer att posta din jobbannons kan göra stor skillnad för hur många ansökningar du får. Genom att lägga lite tid på att hitta de bästa annonskanalerna för dina jobbannonser och den typ av tjänst som du ska utannonsera har du större chans att attrahera kandidater. Vi har samlat några smarta tips och listar de vanligaste annonskanalerna.

Läs mer

Ämnen: Rekryteringslösning, HR, annonskanaler

Employer branding - fem enkla verktyg som hjälper dig att skapa visuellt material till sociala medier

Del 5. Följ med oss i vår bloggserie om hur du med hjälp av sociala medier kan stärka ert employer brand. I del 5 kommer vi dela med oss av fem riktigt smarta och enkla verktyg som är bra (och gratis!) när du vill skapa visuellt material till sociala medier. Employer branding på sociala medier är väldigt mycket mer än text och vi hoppas att de ska vara till nytta för dig! 

Läs mer

Ämnen: sociala medier, annonskanaler

Kom igång med Snapchat och stärk ert employer brand

Del 4. Följ med oss i vår bloggserie om hur du med hjälp av sociala medier kan stärka ert employer brand. I del 4 kommer vi berätta mer om Snapchat, idag lika självklar som Facebook men för många fortfarande obeträdd mark.  Vi ger dig grunderna du behöver för att förstå och komma igång med Snapchat.

Läs mer

Ämnen: sociala medier, annonskanaler

7 tips för fler ansökningar

En del företag har lyxen att få in fler ansökningar än de hinner hantera, men för många är verkligheten den motsatta. För dig som rekryterar i branscher där efterfrågan är större än utbudet är varje rekrytering en stor utmaning – har du någonsin försökt rekrytera en utvecklare vet du precis vad vi pratar om. Vi har därför samlat våra bästa tips för hur du kan få in fler ansökningar!

Läs mer

Ämnen: SEO, annonskanaler, Employer Branding

Tweeta er till ett starkare employer brand

Del 3. Följ med oss i vår bloggserie om hur du med hjälp av sociala medier kan stärka ert employer brand. I den här delen är det Twitter som står i centrum. Här kommer du få tips om hur du med hjälp av smarta tweets och några få ord kan bygga ett ännu starkare employer brand och fånga drömkandidatens intresse!

Läs mer

Ämnen: sociala medier, annonskanaler

Få ut mer av er employer branding på Instagram

Del 1. Följ med oss i vår bloggserie om hur du med hjälp av sociala medier kan stärka ert employer brand. Först ut i serien är Instagram ­– ett socialt medium som tack vare sin utformning har blivit mycket populärt bland företag som vill bygga employer brand genom mer personlig kommunikation. Vi ger våra bästa tips och råd, både för dig som är helt ny men också för dig som vill bli ännu bättre!

Läs mer

Ämnen: sociala medier, annonskanaler

LinkedIn – en guldgruva för rekryterare och en allt mäktigare annonskanal

LinkedIn har kommit att bli något av en guldgruva för rekryterare. Det finns en rad olika tillvägagångssätt för att nå både passiva och aktiva kandidater. Precis som med alla nätverk finns det stor potential att effektivt nå ut till väldigt många personer, också utanför det egna nätverket. Men hur ska man gå tillväga och vilka olika möjligheter finns det för att sprida sina jobbannonser med hjälp av LinkedIn?

Läs mer

Ämnen: sociala medier, annonskanaler

Rekryteringsblogg

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Prenumerera på bloggen

Populära artiklar

Ämnen

Se alla