<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=129294691104950&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Boktipset: Should I Stay or Should I Go? Om att inte exkludera sina medarbetare

I veckans boktips har vi grottat ner oss i vad som händer efter rekryteringen och hur arbetsmiljön kan bidra till att snedvrida mångfalden på företaget. Läs en sammanfattning av de centrala lärdomarna från boken Exclusion av Natalie Holder-Winfield.

Läs mer

Ämnen: HR, boktips

Boktipset: Kratta rätt i talangmanegen och trollbind alla medarbetare

Lästips för dig som vill lära dig mer om långsiktig personalplanering och strategisk kompetensförsörjning. Läs hela sammanfattningen av Devine och Syretts bok Managing Talent och förstå vikten av att planera dina rekryteringar och fördelarna med att utveckla befintlig personal.

Läs mer

Ämnen: HR, boktips

Boktipset: Sätt denna bok i hand på chefen och spänn pilbågen för en träffsäker rekrytering

Veckans boktips sammanfattar en perfekt introduktionsbok till dig som precis börjat med rekryteringar. Det passar bra för rekryterande chefer för att förstå sig på processen och för små organisationer som inte har en egen HR-avdelningen. Läs hela sammanfattningen av Malin Gyllins bok Hitta rätt medarbetare! nedan.

Läs mer

Ämnen: HR, boktips

Boktipset: Bli en riktig talangmagnet och fånga alla millennials

Veckans boktips tar en titt på en tämligen nyutgiven bok på ämnet om att bygga bättre arbetsgivarvarumärke för att locka fler medarbetare. 

Läs mer

Ämnen: HR, boktips

Boktipset: Hur du vinner medarbetare och påverkar din arbetsmiljö

Inkluderande medlemsrekrytering låter kanske vid en första anblick inte direkt som något av intresse för ett företag som letar anställda. Men efter att ha läst den här boken kommer du säkerligen att ändra inställning. 

Läs mer

Ämnen: HR, boktips

Boktipset: Street Smart om hur du hittar och väljer rätt person

Who är en bok som ofta utnämns till en bok alla rekryterare borde läsa. Författarna Street och Smart har sannerligen byggt upp ett lättföljt narrativ kring vikten av att bygga en stabil grund med kravspecifikation och lägger betoning på det strategiska arbetet, men många lärdomar är svåröversatta till annan typ av kompetensförsörjning. Vi sammanfattar Who och dess huvudpunkter så att du själv kan avgöra om det är värt en genomläsning eller inte.

Läs mer

Ämnen: HR, boktips

Rekryteringsblogg

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Prenumerera på bloggen

Populära artiklar

Ämnen

Se alla