<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=129294691104950&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

E-postmallar för refusering - så tackar du nej till kandidater

Att ha ett genomtänkt sätt att refusera kandidater på är inte bara viktigt för verksamhetens employer brand utan även för den framtida kompetensförsörjning. I denna artikel listar ReachMees HR Manager Elin Filipp sina bästa tips och avslutningsvis ett par konkreta mailmallar.

Läs mer

Ämnen: Elin Filipp, epostmallar, refusering

Talent Acquisition Vloggen - avsnitt 4 med Frida Mangen

Agil rekrytering är ett ord som många slänger sig med. Frida Mangen, HR-konsult på Ada Beat, talare och podcastare, menar att en del använder ordet agil som en bortförklaring när det egentligen handlar om att de har en brist på struktur. Hör och se henne prata med Elin Filipp om hur agil rekrytering bör fungera för bästa resultat.   

Läs mer

Ämnen: agil rekrytering, Elin Filipp, Talent Acquisition Vloggen, Frida Mangen

Rekryteringsblogg

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Prenumerera på bloggen

Populära artiklar

Ämnen

Se alla