<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=129294691104950&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Fem höjdpunkter från Talent Acquisition Forum i Oslo 2019

Den 4 juni arrangerade våra kollegor i Norge Talent Acquisition Forum i Oslo. Programmet bestod av konkreta och intressanta föreläsningar som bjöd på akademisk fördjupning så väl som ren inspiration. Här kan ni se en film från dagen och ta del av några höjdpunkter! 
 
Den 4 september arrangerar vi Talent Acquisition Forum i Sverige. Det finns ett begränsat antal biljetter - så se till att säkra din plats redan idag. Du hittar mer information här! (schemat fylls på kontinuerligt). 

Läs mer

Ämnen: Event och aktiviteter, rekryteringsprocess, Talent Acquisition Forum,

Kom och prata rekryteringsutmaningar med oss!

Den 23/2 bjuder vi på semla och fri expertkonsultation under mässan Personal & Chef. Kanske har du svårt att attrahera rätt kandidater? Drunknar i ansökningar och behöver hjälp med urval och effektivisering? Får du inte till en snygg och mobilanpassad kandidatsida? Eller vill du utveckla samarbetet med rekryterande chefer?  

Läs mer

Ämnen: Event och aktiviteter

Frukostseminarium: Den digitala kandidatupplevelsen

Rekryteringsteknologin har de senaste åren genomgått en rejäl utveckling. Många organisationer har anammat denna utveckling och använder idag webbaserade rekryteringssystem och psykologiska test för att hantera och bedöma kandidater. Den största delen av rekryteringsprocessen har blivit nätbaserad och automatiserad och registrering av CV och erfarenheter, webbaserade tester och automatiska skallkravsfrågor är bara några av de saker som idag hanteras av rekryteringssystemen.

Läs mer

Ämnen: Event och aktiviteter

Så kan en PT i rekrytering hjälpa chefer att kvalitetssäkra sina rekryteringar

Coachning, bollplank och hjälp att gå ifrån teori till praktiskt genomförande – helt enkelt en personlig tränare för rekryterande chefer. Solna stad ville erbjuda sina chefer mer än bara utbildningar och lanserade därför konceptet PT i rekrytering.

Läs mer

Ämnen: Event och aktiviteter

Snygg, attraktiv & populär – karriärsidan som framgångsfaktor

Allmänt känt är att vi aldrig får en andra chans till ett första intryck, men vilket budskap sänder ni egentligen till kandidaterna som besöker er karriärsida? Och när ni väl har lyckats attrahera kandidaterna, vilket bemötande får de då?

Läs mer

Ämnen: Rekryteringslösning, Event och aktiviteter

Tomteverkstad med ReachMee-teamet

Så här i juletid vill vi passa på att tillsammans avrunda året och vi vill därför bjuda in dig på glöggmingel. Utöver att umgås, dricka glögg och äta lussebullar så kommer vi även att ha en tomteverkstad för att slå in julklappar. Dessa julklappar kommer vi sedan att dela ut till ekonomiskt utsatta barnfamiljer i Sverige. Familjerna får vi kontakt med genom organisationen Giving People som även hjälper oss att se till att julklapparna hamnar där de behövs som bäst.
Läs mer

Ämnen: Event och aktiviteter

Agil HR– årets viktigaste mötesplats

Agil People Sweden går av stapeln den 25:e september på Meeting Room i Stockholm och har ett progressivt fokus på agilt ledarskap och agil HR med frågor relaterade till vart vi är på väg och hur vi kan skapa organisationer som möter framtiden.

Läs mer

Ämnen: Event och aktiviteter

Rekryteringsblogg

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Prenumerera på bloggen

Populära artiklar

Ämnen

Se alla