<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=129294691104950&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Fortsatt tillväxt inom IT-branschen kräver kreativ rekrytering

Hela 6,1% av Sveriges sysselsatta befolkning jobbar inom IT- och telekombranschen, det är dubbelt så många som i övriga Europa. Efterfrågan på kompetent arbetskraft inom IT och telekom är med andra ord väldigt hög, vilket ställer krav på de företag som verkar inom branschen. Ett företag som ligger i framkant när det kommer till att rekrytera inom IT och telekom är Orango, vars verksamhet bygger på att leverera smarta affärssystem åt specifika branscher som bland annat produktion, handel och fordon. Kristian Randel, HR-chef på Orango, arbetar hårt med att hitta nya sätt att rekrytera på, och på samma gång stärka företagets varumärke. Han menar att de bitarna hänger ihop och är avgörande för att lyckas med rekryteringen.

Läs mer

Ämnen: orango, IT och telekom, affärssystem

Rekryteringsblogg

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Prenumerera på bloggen

Populära artiklar

Ämnen

Se alla