<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=129294691104950&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

7 vägar till en starkare jobbannons

Vilka grundläggande element behöver finnas med i en platsannons? Och hur tar man nästa steg för att få sin annons att sticka ut? Vad är "need to have" och vad är "nice to have"? I den här bloggartikeln ger vi dig receptet för en riktigt vass platsannons!


Läs mer

Ämnen: jobbannonsering, rekryteringsprocess, kravspecifikation, platsannons

Fem saker att tänka på för en mer träffande och lockande platsannons

Det kan vara riktigt knepigt att ta fram en bra platsannons. Kandidater vill ha mycket information, men allt för utförliga arbetsbeskrivningar riskerar att tråka ut och ge färre ansökningar. Vad behövs för en kärnfull och lockande platsannons? Vi listar fem saker att uppmärksamma extra noggrant i annonsen för att attrahera fler och öka träffsäkerheten.

Läs mer

Ämnen: HR, jobbannonsering

Rekryteringsblogg

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Prenumerera på bloggen

Populära artiklar

Ämnen

Se alla