<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=129294691104950&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Fem höjdpunkter från Talent Acquisition Forum i Oslo 2019

Den 4 juni arrangerade våra kollegor i Norge Talent Acquisition Forum i Oslo. Programmet bestod av konkreta och intressanta föreläsningar som bjöd på akademisk fördjupning så väl som ren inspiration. Här kan ni se en film från dagen och ta del av några höjdpunkter! 
 
Den 4 september arrangerar vi Talent Acquisition Forum i Sverige. Det finns ett begränsat antal biljetter - så se till att säkra din plats redan idag. Du hittar mer information här! (schemat fylls på kontinuerligt). 

Läs mer

Ämnen: Event och aktiviteter, kandidatupplevelse, rekryteringsprocess, Talent Acquisition Forum,

7 steg till en bättre kandidatupplevelse

En av de stora och fortfarande aktuella utmaningarna inom rekrytering är att ge sökande kandidater en positiv kandidatupplevelse, för kampen om kandidaterna kvarstår även 2019. 

Läs mer

Ämnen: kandidatupplevelse, rekryteringsprocess

Hur upplever de sökande rekryteringsprocessen?

 
Läs mer

Ämnen: kandidatupplevelse, trustcruit

45 000kr för ett dåligt rykte? Om direkta och indirekta skador vid en dålig kandidatupplevelse

Häromdagen lunchade jag med en god vän och som man brukar uppdaterade vi varandra om det senaste. Min vän hade precis varit inblandad i en rekryteringsprocess för en spännande tjänst på ett större företag och berättade för mig om detta. Det visade sig vara en historia om ett företag som både hade kastat pengar i sjön och på köpet givit en riktigt dålig kandidatupplevelse. Även om det tyvärr inte är en unik historia vill jag gärna dela med mig av den, tillsammans med ett litet räkneexempel på vad det kan kosta när det här händer. Kanske kan det få ett och annat företag att tänka till före istället för efter!

Läs mer

Ämnen: strategi, kandidatupplevelse

7 tips för fler ansökningar

En del företag har lyxen att få in fler ansökningar än de hinner hantera, men för många är verkligheten den motsatta. För dig som rekryterar i branscher där efterfrågan är större än utbudet är varje rekrytering en stor utmaning – har du någonsin försökt rekrytera en utvecklare vet du precis vad vi pratar om. Vi har därför samlat våra bästa tips för hur du kan få in fler ansökningar!

Läs mer

Ämnen: Rekrytering, Employer branding, SEO, annonskanaler, kandidatupplevelse

Rekryteringsblogg

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Prenumerera på bloggen

Populära artiklar

Ämnen

Se alla