<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=129294691104950&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Så maximerar ni er karriärsida

Det är hård konkurrens om de främsta talangerna. Ert bästa fönster ut mot kandidaterna är er karriärsida här har ni möjlighet att visa upp er kultur, er arbetsplats och era medarbetare på ett sätt som väcker intresse hos människor. I det här blogginlägget får ni några konkreta tips och inspireras av några goda föredömen. 


Läs mer

Ämnen: karriärsida, wcag, rekryteringsprocess

5 tips för att rekrytera mobilanpassat

Allt fler människor söker jobb via mobilen. Som rekryterare räcker det inte längre att ha en mobilanpassad karriärsida utan man behöver utveckla arbetet på flera viktiga områden för att på bäst möjliga sätt attrahera en mobilanvändande omvärld.

Läs mer

Ämnen: sociala medier, karriärsida, rekryteringsprocess, mobilanpassat

Ökad tillgänglighet på karriärsidan är en konkurrensfördel

Hur tillgänglig är er karriärsida? Kan alla arbetssökande enkelt navigera in på jobbportalen, hitta jobbannonser och få iväg en ansökan? Att ha en karriärsida och ett ansökningsförfarande som inte tar hänsyn till eventuella funktionsnedsättningar är ett säkert sätt att gå miste om talang; men det är något WCAG ämnar ändra på.

Läs mer

Ämnen: HR, karriärsida

10 snabba tips för en bättre karriärsida

När det kommer till att attrahera talang pratas det vitt och brett om karriärsidan. Att det är där kandidaterna lockas till arbetsplatsen och övertygas om att de borde söka ett jobb. Många sitter idag med en karriärsida men kämpar med att veta exakt hur de kan göra en sida som lockar besökaren. Därför har vi samlat 10 tips på enkla sätt att förbättra karriärsidan.

Läs mer

Ämnen: HR, karriärsida, Employer Branding

Rekryteringsblogg

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Prenumerera på bloggen

Populära artiklar

Ämnen

Se alla