<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=129294691104950&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Del 3 - Sourcing-strategi

När du nu har kommit så långt att du vet vilka kompetenser som är prioriterade samt har inventerat befintliga resurser och interna möjligheter är det dags att omsätta detta i praktiken. Med andra ord sätta i gång sourcing-arbetet! ”Sourcing” är ett samlings ord för de strategier du sätter för att hitta, attrahera och komma i dialog med era önskade kandidater.

Läs mer

Ämnen: kompetensbaserad rekrytering, kompetensförsörjning

Del 1 - Fem steg till strategisk kompetensförsörjning

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Läs mer

Ämnen: rekryteringsprocess, kompetensförsörjning

Rekryteringsblogg

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Prenumerera på bloggen

Populära artiklar

Ämnen

Se alla