<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=129294691104950&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hämta hem rekryteringen – är det värt det?

Om man tidigare har lagt ut företagets rekrytering på externa konsulter kan det verka krångligt och tidskrävande att hämta hem processerna igen. Ett hyfsat enkelt business case kan snabbt visa på de ekonomiska fördelarna med att sköta rekryteringarna internt. Dessutom är det ett smart drag i employer branding syfte.

Läs mer

Ämnen: kpi-er för rekrytering, rekryteringsprocess

Låt HR-avdelningen ta pulsen på företaget med hjälp av nyckeltal

HR-nyckeltal är några av ett företags viktigaste KPI:er och signalerar hur ett företag mår och utvecklas över tid, relativt sina uppsatta mål och strategier. Noggrant utvalda HR-nyckeltal ger bättre förutsättningar att styra företaget i rätt riktning, genom att i god tid identifiera styrkor och svagheter. Att mäta fel nyckeltal kan tvärtom mynna ut i att företaget uppnår resultat som inte är önskade. Det är därför, menar Catrine Augustsson, HR-analytiker på PeopleAnalytics, som det är så viktigt att ha koll på varför och hur KPI:er ska användas.

Läs mer

Ämnen: KPI, kpi-er för rekrytering

Rekryteringsblogg

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Prenumerera på bloggen

Populära artiklar

Ämnen

Se alla