<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=129294691104950&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Gör bättre referenstagningar och ta mer träffsäkra rekryteringsbeslut

Referenstagning är för de flesta en självklar del i arbetet med att samla in information om kandidater i en rekryteringsprocess. Studier inom området visar samtidigt att traditionell referenstagning inte är en speciellt bra metod för att förutsäga hur en person kommer prestera på jobbet. Vi på ReachMee har pratat med Emelie Dahl, Content Marketing Manager på Refapp, om utmaningarna med traditionell referenstagning och vad forskningen säger om vad som faktiskt fungerar. Du får också ett par konkreta tips för att göra bättre referenstagningar som leder till mer träffsäkra rekryteringsbeslut!


Läs mer

Ämnen: rekryteringsprocess, referenstagning

Rekryteringsblogg

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Prenumerera på bloggen

Populära artiklar

Ämnen

Se alla