<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=129294691104950&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hämta hem rekryteringen – är det värt det?

Om man tidigare har lagt ut företagets rekrytering på externa konsulter kan det verka krångligt och tidskrävande att hämta hem processerna igen. Ett hyfsat enkelt business case kan snabbt visa på de ekonomiska fördelarna med att sköta rekryteringarna internt. Dessutom är det ett smart drag i employer branding syfte.

Läs mer

Ämnen: rekryteringsprocess, kpi-er för rekrytering

Rekryteringsprocess efter intervju blir effektivare med tydlig ansvarsfördelning

Intervjuerna är genomförda, referenserna tagna och kandidaterna meddelade, nu återstår övergången från er rekryteringsprocess efter intervjuer till onboarding. Har du funderat på hur digital er organisation egentligen är när det kommer till er rekryteringsprocess?

Läs mer

Ämnen: rekryteringsprocess, ansvarsfördelning, Rekrytering

5 fallgropar att undvika under en arbetsintervju

Har du någon gång anställt någon utan att genomföra en intervju? Det har aldrig vi på ReachMee. Trots att forskning gång på gång visat att anställningsintervjun inte är en säker metod för att förutspå en persons framtida arbetsprestation. Oavsett om man rekryterar mycket eller lite är det viktigt att ha koll på de klassiska intervjufällorna. Idag tar vi upp fem av de mest klassiska misstagen många gör under en arbetsintervju.

Läs mer

Ämnen: rekryteringsprocess, Jobbintervju, arbetsintervju

Rekryteringsblogg

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Prenumerera på bloggen

Populära artiklar