<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=129294691104950&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Talent Acquisition Vloggen - avsnitt 8 med Sofia Broberger

Hur gör rekryteringskonsulten Sofia Broberger för att nå hela 70 procent i svarsfrekvens? En del av svaret är att hon skippar förberedda mallar och istället försöker att personalisera, alltså individanpassa, varje mail. För att hitta rätt kandidater gör hon en ordentlig bakgrundskoll och väljer med omsorg personer att höra av sig till. 

Läs mer

Ämnen: sourcing, sofia broberger, Talent Acquisition Vloggen

Talent Acquisition Vloggen - avsnitt 3 med Sofia Broberger

Sofia Broberger är frilansande rekryteringskonsult som i dagsläget har uppdrag på TV4, där hon arbetar med att rekrytera primärt IT-profiler. I Talent Aquisition Vloggen berättar Sofia om hur hon lyckas med att nå otroliga 70 procent i svarsfrekvens – där tricket bland annat är att söka kandidater på rätt digitala platser. Missa inte det här avsnittet!

Läs mer

Ämnen: sourcing, sofia broberger, talent aquisition vloggen

Rekryteringsblogg

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Prenumerera på bloggen

Populära artiklar

Ämnen

Se alla