<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=129294691104950&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Svårrekryterad roll? Så guidar du chefen till att bli mer marknadsförande

När det kommer till svårrekryterade roller är det inte bara en utmaning att hitta rätt personer – rätt personer är också hårt uppvaktade vilket gör att kandidater kan hoppa av rekryteringsprocessen när som helst. När det kommer till svårrekryterade roller pratar man mycket om sourcing, men en stor del av att hitta och attrahera svårrekryterade roller ligger också på den rekryterande chefen. Den närmsta chefen har en otroligt stor påverkan till hur vi trivs på jobbet och när möjligheterna för kandidaten är många kan chefen därför bli det som avgör.  Här kommer tips på hur du kan hjälpa den rekryterande chefen att bli mer marknadsförande under hela processen. Självklart är det också relevanta tips för roller som inte är svårrekryterade också.

Läs mer

Ämnen: Rekryterande chefer, svårrekryterad roll

Rekryteringsblogg

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Prenumerera på bloggen

Populära artiklar

Ämnen

Se alla