<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=129294691104950&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Talking Talent #2: Tre nycklar till en lyckad onboarding

Vad är egentligen viktigt för att en ny medarbetare snabbt ska komma in i arbetet, kulturen och lära känna sina kollegor så snabbt och effektivt som möjligt? I det här avsnittet av Talking Talent frågar vi folk på stan om hur de tycker att en bra onboarding ska se ut och Elin Arnell, onboarding-expert och Head of Talmundo Nordics, får ge sina bästa tips. 

Läs mer

Ämnen: kompetensbaserad rekrytering, KBR, taking talent

Talking Talent #1: Kompetensbaserade intervjufrågor

Hur tar man på bästa sätt tillvara på tiden man har med en kandidat under en arbetsintervju? Det finns gott om kandidater som kan vittna om intervjuer där de fått märkliga och irrelevanta frågor, vi har intervjuat några av dem i första avsnittet av vårt nya format Talking Talent. Här får du höra om kandidaters upplevelser och lära dig om hur du som rekryterare kan göra det bättre. 

Läs mer

Ämnen: kompetensbaserad rekrytering, KBR, taking talent

Rekryteringsblogg

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Prenumerera på bloggen

Populära artiklar

Ämnen

Se alla