<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=129294691104950&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Så maximerar ni er karriärsida

Det är hård konkurrens om de främsta talangerna. Ert bästa fönster ut mot kandidaterna är er karriärsida här har ni möjlighet att visa upp er kultur, er arbetsplats och era medarbetare på ett sätt som väcker intresse hos människor. I det här blogginlägget får ni några konkreta tips och inspireras av några goda föredömen. 


Läs mer

Ämnen: karriärsida, wcag, rekryteringsprocess

Att söka jobb som synskadad – därför behövs WCAG och en objektiv ansökningsprocess

Rekrytera fördomsfritt och välj kandidaten med rätt kompetens. Det är ledorden alla borde jobba utefter när de letar nya medarbetare. Dessvärre finns det fortfarande grupper som åsidosätts i rekryteringsprocessen och som många omedvetet diskriminerar redan innan de fått in en ansökan.

I detta inlägg belyser vi synskadades upplevelser av att leta jobb och vara involverad i rekryteringsprocesser. Vi inleder med en snabb överblick innan vi dyker ner i vad denna grupp kämpar med och vad du som rekryterare och arbetsgivare bör känna till.

Läs mer

Ämnen: HR, wcag, Fördomsfri rekrytering

Rekryteringsblogg

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Prenumerera på bloggen

Populära artiklar

Ämnen

Se alla